Netwerken Reeshof

Logo-NR-webtransp

Over Ons
Netwerk Reeshof is een vereniging voor ondernemers in de Reeshof.
De club is bedoeld om op een ongedwongen manier je collega-ondernemers te leren kennen waarbij gunbaarheid en gezelligheid voorop staat.

Historie
De ondernemers Johan Goossens en Matthijs van Bavel zijn in 2012 met succes begonnen met een nieuwe netwerkclub voor de wijk Reeshof.

In 2014 heeft Matthijs plaats gemaakt voor Ed van Schie in het bestuur. Tussentijds zijn we dankbaar geweest voor de ondersteuning van John van de Wouw, Paul van den Broek, Harold Robbe en Brigitte van Rijswijk.

Begin 2015 heeft Johan aangegeven graag het stokje over te willen geven en tijdens de ledenvergadering van juli 2015 is ons nieuwe bestuur gekozen bestaande uit Manuela Brocken, Rob Pijnenburg en Ed van Schie (voorzitter).

Hoe en wat
Op deze site zie je onze leden, heb je een netwerk meeting bijgewoond en vraag je je nu af wie dat nu ook al weer was met wie je gezellig hebt staan kletsen of bij welk bedrijf hoorde die nu ook al weer? dan kun je via het leden-overzicht zoeken en op de foto klikken om naar de betreffende ledenpagina te gaan.

Ben je lid maar sta je nog niet op de ledenpagina? mail dan een uniek stukje tekst + foto en logo naar info@netwerkreeshof.nl en wij zetten je erbij. Op dit moment zijn we bezig met de website en het vullen van de leden, inmiddels hebben we 130 leden en die worden komende tijd gevuld op de website.

Iedereen die lid is van Netwerk Reeshof kan op zijn eigen profielpagina iets over zichzelf vertellen. Als je ook een profiel wilt hebben, neem dan contact met ons op en lever een stukje tekst en 1 of meerdere afbeeldingen, en we zullen je plaatsen op deze site.