Marijke Pijlman

Basis informatie

Naam

Marijke Pijlman

Bedrijfs-informatie

Bedrijfsnaam

Marijke Regelt

Bedrijf

Mijn naam is Marijke Pijlman. Ik ben in 1977 in Hilversum ter wereld gekomen, getrouwd met Brabander Patrick, pleegouder en sinds maart 2010 woonachtig in de Reeshof. Sinds het voorjaar van 2015 ben ik actief als ZZP’er in het vak waarin ik al ruim 18 jaar ervaring in heb: planning en organisatie.

Onder de naam “Marijke Regelt” ben ik actief als evenementenorganisator voor de zakelijke en particuliere markt. Denk aan onder andere huwelijken, netwerkborrels, jubilea, housewarmings en productpresentaties. Daarnaast werk ik als touringcarchauffeur en gastspreker/trainer op het gebied van pleegzorg en ervaringsdeskundigheid psychiatrie én organiseer ik events in de Reeshof en (ver) daarbuiten waaronder proeverijen en bingo’s. Binnen de Reeshof werk ik daarnaast regelmatig en nauw samen met Italiaans Restaurant King of Italy.

Mijn kracht? “Marijke Regelt praktisch alles én altijd met een persoonlijk tintje”. Maatwerk, meedenken tot in het kleinste detail, hoge mate van flexibiliteit en creativiteit en groot netwerk van vakidoten en -specialisten waardoor vrijwel niets onmogelijk is.

Meer informatie, ideeën voor samenwerkingen etc. via marijke@marijkeregelt.nl en/of 06-39511773.