Joop Laenen

Basis informatie

Naam

Joop Laenen

Bedrijfs-informatie

Bedrijfsnaam

Jolarbo

Bedrijf

Jolarbo

Jolarbo richt zich op het gebied van arbeidsomstandigheden. Dit doen we als preventie om gezondheidsklachten en ongevallen door onveilige handelingen of –situaties te voorkomen. Ook vinden wij dat de ongevallen in de thuis situatie zo veel als mogelijk moet worden voorkomen. Wat kunnen wij aanbieden?

Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E),

wettelijk verplicht voor alle bedrijven met personeel. Dit kan vast eigen personeel zijn maar ook ingehuurd zoals uitzend- en detachering personeel maar ook de zelfstandige zonder personeel.

VCA certificering

Voor de VCA certificering zijn opleidingen voor de werknemers op het gebied van Veiligheid Gezondheid en Milieu belangrijk. Het geleerde kunnen zij koppelen aan hun werkzaamheden zodat zij risico’s beter leren kennen uit hun eigen vakgebied

Training Risicobeheersing

Volledige titel is:”Risicobeheersing in werk, Privé en onderweg” en is bedoeld om ook in andere situaties dan de werksituatie, mensen te attenderen op de andere risico’s die met name persoonsgebonden zijn.

Nieuw type brandblusser

Sinds kort is er een handige brandblusser ter beschikking in de vorm en met het gemak van een simpele spuitbus. De CE en door KIWA gecertificeerde blusser is ook door de overheid toegelaten.     Er zijn 2 types; De Universeel blusser en de Auto Boot en Camper blusser. Ook is er een houder beschikbaar, evt. met klittenband sluiting voor in de auto.

 

 

 

Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,
Joop Laenen